Ерик Клептън тежко преживял ваксинирането

Ерик Клептън обвини здравните власти в прекалена „пропаганда“ на ползите от ваксинирането заради „катастрофалния“ си опит за прилагане на ваксина срещу коронавирус.
„Ръцете и краката ми бяха или замразени, или вцепенени, изгорени и практически безполезни в продължение на две седмици“, пише китаристът за реакцията си на ваксината. „Страхувах се, че никога няма да мога да свиря повече“, добавя той, цитиран от списание „Ролинг стоун“.
Ерик Клептън говори за своето „катастрофално“ здравословно състояние след приемането на ваксина срещу COVID-19 и обвинява в свое писмо до приятел властите в преувеличение на безопасността на ваксината. С разрешение на Клептън, писмото е публикувано в списанието.
По-рано, Клептън се появи в песента на Ван Морисън „Stand and Deliver“, посветена на анти-Локдауна, през декември 2020 г. Два месеца по-късно – през февруари, Клептън получи първите две ваксини Астра Зенека, за реакцията на която той пише в писмото. Списание „Ролинг стоун“ потвърди автентичността на писмото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: